Veilig en Betrouwbaar

Betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit staan bij View Document Management hoog in het vaandel.
Betrouwbaarheid begint bij de mensen, al 23 jaar staan de oprichters van View aan het roer.
De veiligheid van het pand en archiefruimtes is voorzien van elektronische beveiliging. Elk jaar wordt een audit in en om het pand uitgevoerd om risico’s zoals brand-, inbraak- en waterschade uit te sluiten.
De flexibiliteit is maatwerk, geen enkele organisatie is hetzelfde en wij passen onze werkwijze op uw wensen aan.

ISO 27001 gecertificeerd

View Document Management is ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico’s beheerst.

Beveiligingssystemen

Zowel het archiefdepot als de digitale infrastructuur van View is beveiligd met diverse systemen en worden 24 uur per dag bewaakt. Daarnaast wordt jaarlijks een audit uitgevoerd door een extern bedrijf voor de ISO 27001 en ook een PEN-test is een standaard protocol. Is de IT waterdicht en komen we geen vreemde zaken tegen? Zowel, dan evalueren, implementeren en weer testen. Ook middels logboeken en procedures zorgen wij ervoor dat wij ook zelf alert blijven en doorlopend zaken blijven verbeteren.

VOG en geheimhoudingsverklaring

De medewerkers van View en van onze partners hebben een VOG moeten overleggen en een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind in het omgaan met vertrouwelijke documenten en zijn mobiele telefoons op de werkplek verboden.