Ervaringen in diverse branches

Zakelijke dienstverleners zoals advocatuur en notariaat

Voor advocatenkantoren is een veilig, betrouwbaar en overzichtelijk archief van groot belang.
Juridische dossiers bevatten vertrouwelijke informatie waarvan u niet wilt dat die op straat komt te liggen.
Veilig archiefbeheer is dan ook geen luxe, maar een noodzaak.

Lees meer over onze ervaring met archiefbeheer in de advocatuur en notariaat

Zorginstellingen en huisartsen

Wij zijn specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren en vernietigen van het fysieke medische dossier. Met jarenlange opgebouwde kennis en ervaring en ISO 27001 gecertificeerd , heeft View de passende oplossingen voor alle medische instellingen die graag van hun papieren dossiers verlost willen worden.

Lees meer over onze ervaring met medische dossiers in zorginstellingen en huisartsen.

Onderwijs, primair, voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs

De leerlingdossiers worden individueel geregistreerd, hierdoor zijn ze snel en eenvoudig opvraagbaar via de online database iView. Ook als de leerling jaren later een kopie van zijn of haar diploma of cijferlijst vraagt, kan View het gevraagde document binnen de afgesproken responstijd digitaal aanleveren met scannen on demand.

Lees meer over onze ervaring met archiefbeheer bij onderwijsinstellingen.

Overheid, semi-overheidsinstellingen en techniek en industrie

Het vastleggen van informatie in documenten uit de techniek en industrie wereld is veelal complex en gaat vaak over vele jaren.  De vele mechanische en automatiseringssystemen kennen vele specificaties, bouwtekeningen, toeleveranciers, garanties, inspecties en componenten. Kortom, veel data en dus veel dossiers.

Lees meer over onze ervaring met archiefbeheer in techniek en industrie

Alle branches hebben personeelsdossiers

Overkoepelend voor alle branches zijn de personeelsdossiers. Deze dossiers worden volop gedigitaliseerd. Ook wij hebben door de jaren heen in alle soorten branches ervaring opgedaan met het digitaliseren van de personeelsdossiers. Samen met de klant kijken wij hoe het personeelsdossier het best gedigitaliseerd kan worden en in welke HRM-applicatie de digitale dossiers geïmporteerd kunnen worden. Lees meer over het digitaliseren van personeelsdossiers of laat een bericht achter op ons contactformulier en krijg vandaag nog een gratis offerte.

Heeft u vragen of kunnen wij iets voor u betekenen? Dan horen wij het graag. Neem dan gerust contact met ons op.