Veilig en Betrouwbaar

Veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij View Document Management vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Het begint bij de mensen, al 23 jaar staan dezelfde mensen aan het roer.
Daarnaast zijn het pand en de archiefruimtes voorzien van toegangsbeveiliging. Regelmatig wordt het pand gecontroleerd op stof, ongedierte en worden risico analyses opgesteld met betrekking tot brand-, inbraak- en waterschade. Daarnaast beschikt de organisatie van View over de juiste kwalificaties. Uw archief is bij View in deskundige, betrouwbare en veilige handen. Veilig en betrouwbaar archiefbeheer kunnen wij op deze manier zo goed mogelijk waarborgen.

ISO 27001 gecertificeerd

View Document Management is ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico’s beheerst.

Beveiligingssystemen

Zowel het archiefdepot als de digitale infrastructuur van View is beveiligd met diverse systemen en worden 24 uur per dag bewaakt.

VOG en geheimhoudingsverklaring

De medewerkers van View en de medewerkers van onze partners hebben een VOG moeten overleggen en een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind in het omgaan met vertrouwelijke documenten.

De beste beveiliging is een digitaal archief

Alle voorzorgsmaatregelen en beveiligingssystemen zorgen voor een verlaagd risico. Echter, een ongeluk met vervolgschade kunnen wij niet uitsluiten. Alleen een digitaal archief is volledig te beschermen tegen fysieke schades.

Wilt u uw documenten gegarandeerd veilig stellen? Dan zorgen wij voor het digitaliseren van uw archief en slaan deze ook digitaal veilig op.