Over View

Veilig en betrouwbaar archiefbeheer met iView


In 1998 zijn Wilfred Bussink en Diane Startman begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan voor View Document Management. Met dat plan werden zij uitgeroepen tot starter van de maand. Ook werden zij finalist in de verkiezing “Startende ondernemer van het jaar”. Een succesvol begin van het ondernemerschap.

Visie & missie van View

View Document Management staat voor Adviseren, Digitaliseren en Archiveren. We zijn uitgegroeid tot een full-service bureau voor het bewaren, bewaken, beheren en digitaliseren van archieven en dossiers.

View blijft vernieuwen. Zo hebben we onlangs onze nieuwe site online gezet en zijn we continu bezig met de veranderingen in de markt.
iView , documents in the cloud, is onze nieuwste tool en oplossing voor al uw documentstromen.

Steeds meer organisaties besluiten tot outsourcing van hun archieven. Met scanning on demand worden de fysieke archieven op het juiste moment digitaal. Dit kan zonder grote investeringen. Besparing op ruimte en kosten en het beheersbaar en toegankelijk maken van documenten zijn belangrijke argumenten.

View Document Management speelt hierin een belangrijke rol. Als een van de specialisten in Nederland is View in staat om archieven professioneel en veilig op te slaan. Dit doen we in ons archiefdepot en door ze veilig online beschikbaar te stellen. Archieven zijn met scanning on demand altijd en overal in een veilige omgeving toegankelijk.

De archiefconsultants van View adviseren organisaties bij het stroomlijnen van de informatiestromen. Ook kunnen wij helpen bij het opzetten van een digitaal archief, het maken van archiefplannen, de bewaartermijnen en classificatieschema’s.

Wij staan voor continuïteit, stabiliteit en waarborgen dat de juiste informatie altijd en overal in een veilige omgeving beschikbaar is.

Ook namens mijn collega’s,
Wilfred Bussink
Directeur, eigenaar
View Document Management b.v.

 

Betrouwbaar, veilig en flexibel bij View Document Management

De document management specialisten en archiefmedewerkers van View hebben kennis van archiveren. Wij denken met u mee en zijn bekend met vertrouwelijke informatie. Niet voor niets is View als eerste archiefbedrijf van Nederland ISO 27001 gecertificeerd. De norm voor informatiebeveiliging geeft u de garantie dat uw archief in veilige en betrouwbare handen is.

Realiseren van oplossingen doen we samen met onze partners

Met veel partners werken we al lang samen, zij hebben allemaal vele jaren ervaring in hun vakgebied.

Digitaal Knooppunt –  automatisering, hosting en back-up   ‘Uw ICT-zorg is onze zorg’

ITsmart  –  beheer en onderhoud iView

Insidelogic  – ontwikkeling iView

Puik  –  beheerder en maker van onze website    ‘Bereik meer online!’

Viavanwessel  –  vormgeving en huisstijl    ‘Heldere werkwijze met oog voor detail’

Simon Schutter   –   fotografie     ‘Inzetten voor een zo mooi mogelijk resultaat’

Expansion  –  Xtendis    ‘Ieder document direct beschikbaar’

Seogra  –  Zoekmachine optimalisatie

Scribia – hulp bij het schrijven en corrigeren van teksten