Achtergrond View

In 1998 zijn Wilfred Bussink en Diane Startman begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan voor View Document Management. Met dat plan werden zij starter van de maand. Ook werden zij finalist in de verkiezing “Startende ondernemer van het jaar”. Een succesvol begin van het ondernemerschap.
In 2011 is Karen Stoker aangeschoven bij View en ondertussen is ze doorgegroeid naar manager en heeft de dagelijks leiding binnen View.

Visie & missie van View

View Document Management bv staat voor grip op uw archief. We zijn uitgegroeid tot een full-service bureau voor het bewaren, bewaken, beheren en digitaliseren van archieven en dossiers voor alle soorten organisaties door geheel Nederland.

View blijft vernieuwen in technieken, software en bijscholing. Ook zijn we continu bezig met de veranderingen in de markt. iView is de applicatie die door View is ontwikkeld en wordt gehost Nederland. iView is een veilige en makkelijke tool voor al uw dossiers.

Steeds meer organisaties besluiten tot outsourcing van hun archieven. Met scanning on demand worden de fysieke archieven op het juiste moment digitaal. Dit kan zonder grote investeringen. Besparing op ruimte en kosten en het beheersbaar en toegankelijk maken van documenten zijn belangrijke argumenten. Ook hier is iView de handige applicatie waar alle dossiers in staan.

Wij staan voor continuïteit, stabiliteit en waarborgen al bijna 25 jaar dat de juiste informatie altijd en overal in een veilige omgeving beschikbaar is.

Het kernteam van View met 56 jaar ervaring,
Karen Stoker, Diane Startman en Wilfred Bussink

View Document Management b.v. 1998/2021 and counting..

Realiseren van oplossingen doen we samen met onze partners

Met veel partners werken we al lang samen, zij hebben allemaal vele jaren ervaring in hun vakgebied.

Digitaal Knooppunt –  automatisering, hosting en back-up   ‘Uw ICT-zorg is onze zorg’

ITsmart  –  beheer en onderhoud iView

Insidelogic  – ontwikkeling iView

DIVI Hosting & Development  –  beheerder en maker van onze website    ‘Bereik meer online!’

Viavanwessel  –  vormgeving en huisstijl    ‘Heldere werkwijze met oog voor detail’

Simon Schutter   –   fotografie     ‘Inzetten voor een zo mooi mogelijk resultaat’

Expansion  –  Xtendis    ‘Ieder document direct beschikbaar’

Seogra  –  Zoekmachine optimalisatie

Scribia – hulp bij het schrijven en corrigeren van teksten