ISO 27001 certificering

Veilig en betrouwbaar archiefbeheer door het ISO 27001 certificaat

View Document Management is ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico’s beheerst.

Naast de certificering hebben we ook andere maatregelen getroffen voor een veilige, betrouwbare omgeving voor uw archieven. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier het certificaat:

icon-pdf                                          Iso 27001
ISO 27001

View

De naam prijkt, samen met een hartje, op de voorkant van het dossier: View Document Management BV. View is weer voor een jaar ‘happy together’ met ISO 27001. Onafscheidelijk zijn ze inmiddels.

Veiligheid staat voorop, zeker als het gaat om gegevens die privé zijn. View is een specialist in de omgang met dit soort gegevens. Het personeel is geïnstrueerd en het gebouw is aangepast aan de belangen van veilig archiefbeheer. En dat loont. Met vlag en wimpel slaagde View afgelopen week voor de eisen die ISO 27001 stelt aan het bedrijf. Daar zijn we blij mee.

Ja, bedrijven met nog bergen papieren archief, er zijn steeds minder redenen om gekapte bomen in je pand te zetten. Zet ze dan op z’n minst nog veilig en vertrouwd bij View of laat ze digitaliseren. Zoals de auditor van BSI verklaart in het rapport:

“Dit certificaat geeft u de garantie dat View processen heeft ingericht voor de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten en dat daardoor View haar risico’s beheerst.”

Happy together met ISO betekent ook happy together met de bedrijven en organisaties die weten dat hun archieven in goede handen zijn bij View.

Wilt u meer weten over onze organisatie en de mogelijkheden en oplossingen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wellicht dat wij u verder kunnen helpen.

Diane Startman, Karen Stoker en Wilfred Bussink
View Document Management bv.