Oplossingen

Verschillende organisaties uit verschillende branches kozen eerder al voor de oplossingen van View. De oplossingen en referenties

Ook voor uw dossiers kunnen wij een geschikte oplossing aanmeten om uw archief zo goed mogelijk in te richten. Dit kunnen wij op verschillende manieren voor u verzorgen.

Bij View staan veilig en betrouwbaar hoog in het vaandel. Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat geeft u de garantie dat de informatiebeveiliging ten aanzien van uw archieven, dossiers en documenten bij View veilig en betrouwbaar geregeld is.

De oplossingen van View omvatten een groot aantal branches. Meestal verwerken wij de uitgewerkte dossiers hieronder.

Zaakdossier

View Document Management is gespecialiseerd in het digitaliseren, beheren en opslaan van zaak-, straf- en juridische dossiers. Volgens onderzoek besteden advocatenkantoren gemiddeld € 20,- aan het opbergen en zoeken naar een dossier.
Door middel van scanning on demand en de toepassing van iView voor juridische dossiers, bespaart u veel tijd en kosten. Een besparing is gegarandeerd.

Personeelsdossier

View Document Management biedt verschillende oplossingen voor fysieke personeelsdossiers. Met onze ervaring op het gebied van personeelsdossiers hebben we de twee meest gebruikte oplossingen in de praktijk voor u op een rijtje gezet.

Medisch dossier

View Document Management is een specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren en vernietigen van het fysieke medische dossier. Met jarenlange opgebouwde kennis en ervaring en ISO 27001 gecertificeerd , heeft View de passende oplossingen voor alle medische instellingen die graag van hun papieren dossiers verlost willen worden.

Kinddossier

View Document Management is een specialist in het opslaan, beheren, digitaliseren en vernietigen van het fysieke medische dossier. Met jarenlange opgebouwde kennis en ervaring (o.a. bij CJG Rijnmond en GGD Amsterdam) en ISO 27001 gecertificeerd, heeft View passende oplossingen voor alle jeugd gezondheidsinstellingen.

Leerling- en examendossier


De leerlingdossiers worden individueel geregistreerd, hierdoor zijn ze snel en eenvoudig opvraagbaar via de online database iView. Ook als de leerling jaren later een kopie van zijn of haar diploma of cijferlijst vraagt, kan View het gevraagde document binnen de afgesproken responstijd digitaal aanleveren met scannen on demand.

Natuurlijk zijn er andere soorten dossiers die verwerkt kunnen worden. Mocht u andere dossiers hebben, dan kijken wij graag met u mee voor de geschikte oplossing voor uw archief. Neem gerust contact met ons op.