iView digitale dossiers

Met de tijd verspreiden digitale documenten zich overal en nergens in organisaties. Vaak herkenbaar op een USB-stick, harde schijf, onbeveiligde C: schijf, in bijlages van de mail. Kortom, geen overzicht.
Wilt u ook weten wie toegang heeft, of juist niet tot deze dossiers? De bewaartermijnen zijn niet altijd accuraat en daarmee dus een vervuilde database met onnodige hoeveelheid gigabytes in gebruik.

Om deze reden hebben wij iView ontwikkeld. Voor een vast en helder tarief per maand kunnen wij uw papieren en digitale dossiers overal en altijd beschikbaar maken. Hierdoor is altijd de juiste informatie beschikbaar voor geautoriseerde gebruikers vanaf iedere (thuis)werkplek.

Interesse in een oriënterend gesprek? Vul het contact formulier in en wij adviseren en kijken naar een oplossing voor uw digitale documenten.

Uw digitale archief altijd online bereikbaar met iView digitale dossiers

View zorgt voor een snelle en professionele digitalisering van uw fysieke archief. De digitale dossiers worden in iView opgeslagen en van de juiste zoektermen voorzien. Overal waar een internetverbinding is, kunt u uw dossiers inzien. De speciale applicatie is zo gemaakt dat het archief ook op uw mobiel of tablet beschikbaar is.

De applicatie iView is ontwikkeld door View Document Management in samenwerking met IT-Smart en Insidelogic.
De kracht van eenvoud in gebruik, laagdrempelig en toch zeer veilig en solide. Altijd toegang tot al uw archieven, zodat u snel een dossier kunt raadplegen.

iView archiefbeheer is geschikt voor alle archieven/dossiers die regelmatig opgevraagd worden. De bewaartermijnen van de dossiers worden bijgehouden, zodra een bewaartermijn is verstreken, geeft u zelf akkoord voor vernietiging.  De tool iView is ontwikkeld voor iedere onderneming, groot of klein.
Vele organisaties maken dan ook al jaren gebruik van deze handige oplossing.

Voordelen van werken met iView digitale dossiers

Enkele voordelen van werken met iView voor u op een rijtje:

  • De dossiers zijn altijd en overal online beschikbaar.
  • De informatie is tot uw beschikking zonder investeringen in software.
  • De kosten zijn vooraf duidelijk, omdat u een vast bedrag per maand betaald.
  • Een ongelimiteerd aantal geautoriseerde gebruikers kan gebruikmaken van iView, op elk apparaat.
  • Uw organisatie hoeft niet te beschikken over kennis van de systemen. Dit omdat View de zorg van opslag van dossiers uit handen neemt. Wilt u meer weten over de voordelen van het werken met iView digitaal? Wij informeren u hier graag over.