iView in de cloud

Een digitaal archief systeem (DMS) kostbaar? Niet met iView, de cloud oplossing van View. Tegenwoordig hoor je het overal, in de cloud werken, maar wat is het precies? In de cloud betekent letterlijk ‘in de wolken’. Dit betekent voor u dat u vanaf elke locatie kunt werken en inloggen als u over een internetverbinding beschikt. Met iView zijn uw digitale dossiers altijd en overal online beschikbaar.

Archief en digitale dossiers in de cloud

Met iView in de cloud heeft u een compleet DMS (document management systeem) tot uw beschikking. Zonder investering in software en technisch beheer. Voor een vast en helder tarief per maand zijn uw digitale documenten en dossiers overal en altijd beschikbaar. iView is ontwikkeld om binnen een organisatie één centraal digitaal archief te maken. Hierdoor is ieder document en dossier altijd beschikbaar voor geautoriseerde gebruikers.

Uw digitale archief altijd online bereikbaar met iView in de Cloud

View zorgt voor een snelle en professionele digitalisering van uw fysieke archief. De digitale dossiers worden in iView opgeslagen en van de juiste zoektermen voorzien. Overal waar een internetverbinding is, kunt u uw dossiers inzien. De speciale applicatie is zo gemaakt dat het archief ook op uw mobiel of tablet beschikbaar is.

De applicatie iView is ontwikkeld door View Document Management in samenwerking met IT-Smart en Insidelogic.
De kracht van eenvoud in gebruik, laagdrempelig en toch zeer veilig en solide. Altijd toegang tot al uw archieven, zodat u snel een dossier kunt raadplegen.

iView archiefbeheer is geschikt voor alle archieven/dossiers die regelmatig opgevraagd worden. De bewaartermijnen van de dossiers worden bijgehouden, zodra een bewaartermijn is verstreken, geeft u zelf akkoord voor vernietiging. Op deze manier blijft de database zuiver en worden dossiers niet langer bewaard dan noodzakelijk.

De tool iView is ontwikkeld voor iedere onderneming, groot of klein.
Vele organisaties maken dan ook al jaren gebruik van deze handige en solide cloud oplossing.

Voordelen van werken met iView in de cloud

Enkele voordelen van werken in de cloud voor u op een rijtje:

  • De dossiers zijn altijd en overal online beschikbaar.
  • De informatie is tot uw beschikking zonder investeringen in software.
  • De kosten zijn vooraf duidelijk, omdat u een vast bedrag per maand betaald.
  • Een ongelimiteerd aantal geautoriseerde gebruikers kan gebruikmaken van iView, op elk apparaat.
  • Uw organisatie hoeft niet te beschikken over kennis van de systemen. Dit omdat View de zorg van opslag van dossiers uit handen neemt.Wilt u meer weten over de voordelen van het werken met iView in de cloud? Wij informeren u hier graag over.