iView archiefbeheer

Met de tijd verspreiden papieren en digitale dossiers zich overal en nergens. Daarom hebben wij iView ontwikkeld. Voor een vast tarief beheren wij uw dossiers in ons archiefdepot en koppelen deze met onze applicatie iView.
Vul hieronder het contactformulier in en wij adviseren u graag.

Ieder dossier 24/7 overal en altijd beschikbaar.

Voor al uw papieren en digitale dossiers
Bewaartermijnen en vernietigingsvoorstellen
Inclusief back-up en restoren
Extra veilig door inloggen met 2FA
Uitgebreide rechtenstructuur
Microsoft Azure Database (in NL) met ISO 27001
Full-service voor vast bedrag per maand
iView, ontwikkeld door View voor uw dossiers

View zorgt dat uw archief betrouwbaar wordt beheerd

Hiervoor hebben wij de applicatie iView ontworpen om al uw dossiers te beheren vanaf ieder device. Het is volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. iView is gebruiksvriendelijk zodat iedere geautoriseerde gebruiker er direct mee aan de slag kan. Op basis van zoekwoorden/indexkernmerken kunt u snel het gewenste dossier opzoeken, opvragen en downloaden.

Ook kunt u in iView een vernietigingsopdracht aanmaken. Er wordt een overzicht gemaakt van alle dossiers waarvan de bewaartermijn is verstreken. Na uw akkoord worden de dossiers vertrouwelijk door View vernietigd. iView geeft een perfect overzicht van al uw dossiers, kortom altijd een zuivere database.

Hierbij een kleine indruk van iView. Klik op de afbeeldingen voor een groter beeld, of kijk op iView.nl voor een eerste impressie.

Werkwijze iView archiefbeheer

Voorbereiding en transport

Het archief of de dossiers worden, bij u op de locatie, geregistreerd en verpakt in View archiefboxen. Met ons eigen vervoer worden de archieven vervolgens rechtstreeks naar het beveiligde archiefdepot vervoerd.

Ontvangst en indexeren

De dossiers worden individueel geïndexeerd en geregistreerd in iView. Op verzoek worden de dossiers gecontroleerd, opgeschoond of gesorteerd. Daarna krijgen ze een definitieve plaats in het gecertificeerde archiefdepot. De indexering van de dossiers wordt in de database iView verwerkt en is daarna online toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers.

Scanning on demand

In iView kunt u uw archief raadplegen en opvragen. De opgevraagde stukken worden via scanning on demand, binnen de afgesproken responstijd, digitaal aangeleverd. View beschikt over een professionele scanstraat en op de beveiligde FTP server staan de digitale bestanden voor u klaar.

Archiefvernietiging

Voor een toegankelijk archief is het noodzakelijk om dossiers waarvan de bewaartermijn is verstreken, tijdig te vernietigen. Daarom hechten wij veel waarde aan het registreren van bewaartermijnen en archiefvernietiging.

Met View archiefbeheer leggen we die bewaartermijnen voor uw archief vast in iView. Jaarlijks worden, op basis van de afgesproken bewaartermijnen en na schriftelijke toestemming, de overbodige dossiers professioneel en definitief vernietigd.

Veilig en betrouwbaar archiefbeheer in het archiefdepot van View

Het archiefdepot en de scanstraat van View zijn gevestigd in Nederland en voldoen aan de eisen van een archiefbewaarplaats. Daarnaast heeft View de hoogst haalbare veiligheidsnorm geïmplementeerd, ISO 27001, om u de zekerheid te bieden voor een veilige en betrouwbare archiefopslag.

View archiefbeheer is geschikt voor alle archieven en dossiers die met enige regelmaat opgevraagd worden, zoals:

iView als applicatie voor uw eigen archief

Maakt u geen gebruik van iView archiefbeheer, maar wilt u wel zelf uw archief registreren en/of indexeren? iView kan ook als applicatie worden ingezet binnen uw organisatie. Wilt u meer informatie over iView archiefbeheer? Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat uw archief veilig en betrouwd wordt beheerd.