Ruimte, tijd en geld besparen op uw fysieke archief?

Met iView archiefbeheer lukt dat zeker!

View zorgt dat uw archief betrouwbaar wordt opgeslagen en of beheerd.

Hiervoor maken wij gebruik van onze online database: iView. iView is in eigen beheer ontwikkeld en afgestemd op de wensen van onze klanten.
Het is heel gebruiksvriendelijk zodat iedereen (wel geautoriseerde gebruikers natuurlijk) er direct mee aan de slag kan.
Uw archieven en dossiers staan in iView geregistreerd als u gebruik maakt van View archiefopslag. Maakt u gebruik van View archiefbeheer dan zijn uw dossiers of archieven ook per item geïndexeerd. Op basis van zoekwoorden (metadata) kunt u snel het gewenste dossier opzoeken.
iView geeft een perfect overzicht van het totale archief of alle dossiers die bij View zijn opgeslagen.

Bel 0314-369200 voor een afspraak of vraag een offerte aan


Met iView archiefbeheer zijn uw dossiers altijd binnen handbereik

Met iView bieden wij onze klanten online toegang tot haar archieven, zodat zij snel een dossier of archiefstuk kunnen opvragen en laten digitaliseren.
View archiefbeheer is geschikt voor alle archieven/dossiers die regelmatig opgevraagd worden.

iView als applicatie voor uw eigen archief

Maakt u geen gebruik van View archiefopslag of View archiefbeheer, maar wilt u wel uw archief registreren en/of indexeren? iView kan ook als applicatie worden ingezet voor uw eigen archief, op uw eigen locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De beste beveiliging is een digitaal archief

Alle voorzorgsmaatregelen en beveiligingssystemen zorgen voor een verlaagd risico. Echter, een ongeluk met vervolgschade kunnen wij niet uitsluiten. Alleen een digitaal archief is volledig te beschermen tegen fysieke schades.

Om u een indruk van iView te geven, staan hieronder twee printscreens.
Klik op de afbeeldingen voor een groter beeld.
iView zoeken  iView opvraging
Uw dossier opzoeken in iView                              Uw dossier opvragen in iView

 

Wilt u meer informatie over iView? Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat uw archief veilig en betrouwd wordt beheerd.