Ruimte, tijd en geld besparen op uw archief?

Met iView archiefbeheer zijn uw dossiers altijd binnen handbereik en

bieden wij onze klanten online toegang tot haar archieven, zodat zij snel een dossier of archiefstuk kunnen opvragen en laten digitaliseren. Nadat het gewenst dossier is opgevraagd, wordt deze gedigitaliseerd en klaar gezet in iView om veilig te kunnen downloaden.
View archiefbeheer is geschikt voor alle waardevolle archieven/dossiers die regelmatig opgevraagd worden voor alle branches, zoals o.a. gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, advocatuur en overheidsinstellingen.

 

View zorgt dat uw archief betrouwbaar wordt beheerd

Hiervoor hebben wij iView ontworpen en is afgestemd op de wensen van onze klanten.
Het is gebruiksvriendelijk zodat iedereen (geautoriseerde gebruikers natuurlijk) er direct mee aan de slag kan.
Maakt u gebruik van View archiefbeheer dan zijn uw dossiers of archieven ook per dossier geïndexeerd in iView. Op basis van zoekwoorden (metadata) kunt u snel het gewenste dossier opzoeken, opvragen en downloaden.

Ook kunt u in iView een vernietigingsopdracht aanmaken. Er wordt een overzicht gemaakt van alle dossiers waarvan het bewaartermijn is verstreken en dus vernietigd mogen worden. U kunt hier zelf akkoord voor geven en pas hierna worden de dossiers vertrouwelijk door View vernietigd.
iView geeft een perfect overzicht van het totale archief en u heeft meteen inzicht in welke dossiers bij View zijn opgeslagen.

iView als applicatie voor uw eigen archief

Maakt u geen gebruik van View archiefopslag of View archiefbeheer, maar wilt u wel uw archief registreren en/of indexeren? iView kan ook als applicatie worden ingezet voor uw eigen archief, op uw eigen locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De beste beveiliging is een digitaal archief

Alle voorzorgsmaatregelen en beveiligingssystemen zorgen voor een verlaagd risico. Echter, een ongeluk met vervolgschade kunnen wij niet uitsluiten. Alleen een digitaal archief is volledig te beschermen tegen fysieke schades.

Hierbij een kleine indruk  van iView
Klik op de afbeeldingen voor een groter beeld.
                

Dossiers opzoeken in iView                          Dossiers opvragen en downloaden in iView

 

Wilt u meer informatie over iView? Neem dan contact met ons op, wij zorgen ervoor dat uw archief veilig en betrouwd wordt beheerd.