Archiefopslag

View zorgt voor een veilige archiefopslag in ons archiefdepot voor al uw dossiers. Zo bespaart u tijd, geld en ruimte.

Bespaar op de grootste kostenpost

Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 60 procent van bedrijfsarchieven niet meer wordt opgevraagd. Dit statisch archief wordt alleen opgeslagen om te voldoen aan regelgeving en wettelijk gestelde bewaartermijnen. De grootste kostenpost is het statisch archief; dossiers die weinig of niet meer worden opgevraagd.

Bij View kunt u veilig, betrouwbaar en voordelig uw archieven opslaan. Dat creëert ruimte en overzicht in de archieven die u veel gebruikt. Daarbij blijven uw dossiers altijd beschikbaar en zijn deze direct bij View op te vragen.

Veilige en betrouwbare archiefopslag in het View archiefdepot

Het archiefdepot en de scanstraat van View zijn gevestigd in Nederland en voldoen aan de eisen van een archiefbewaarplaats. Daarnaast heeft View de hoogst haalbare veiligheidsnorm geïmplementeerd, ISO 27001.

Hiermee bieden wij u de zekerheid  van een veilig en betrouwbaar archiefopslag. Zowel het archiefdepot als de digitale infrastructuur van View is beveiligd met diverse systemen en worden 24 uur per dag bewaakt.

Archiefopslag uitbesteden, outsourcen van uw archief

Een archief dat up-to-date, toegankelijk en uniform is, is de wens van iedere organisatie. Tegelijk zien we dat organisaties steeds minder tijd en ruimte beschikbaar hebben voor het archiveren van hun dossiers. Het extern opslaan of outsourcen van een archief is een goede oplossing voor alle bedrijven die zich (weer) willen richten op hun core business. Het archiveren kunt u aan een specialist uitbesteden.

Uitgebreide service

Wilt u meer dan alleen archiefopslag? Bijvoorbeeld een online database waarin uw archief is geregistreerd, jaarlijkse opschoning van het archief of scanning on demand? Dan is View archiefbeheer voor u een goede oplossing.

Neem contact op met een van onze specialisten en wij maken graag een afspraak met u om een goede oplossing te vinden voor uw archiefprobleem.