Archiefopslag & Archiefbeheer

 

“Hoge servicegraad en archiveren tegen lage kosten”

Ruimte en tijd zijn twee begrippen waar iedereen wel wat meer van wil hebben en dat geldt zeker voor het archief. View heeft daarvoor de ideale oplossing.

Bewaar uw archief in het ISO 27001 gecertificeerde archiefdepot van View en wij zorgen voor een toegankelijk en up-to-date archief dat altijd voor u beschikbaar is.
Het archiefdepot en de scanstraat van View zijn gevestigd in Nederland en voldoen aan de eisen van een archiefbewaarplaats. Daarnaast heeft View de hoogst haalbare veiligheidsnorm geïmplementeerd – ISO 27001 – om u de zekerheid te bieden van een veilig en betrouwbaar archiefbeheer en archiefopslag.

Uw archief laten beheren door View bestaat uit de volgende diensten:

Archiefopslag
Archiefbeheer
Archiefvernietiging

Archiefopslag

Heeft u statische archieven die alleen maar ruimte in beslag nemen?
Bij View worden u archieven en dossiers veilig bewaard. En heeft u toch nog een dossier nodig, dan wordt het gevraagde stuk binnen de afgesproken tijd bezorgd; fysiek of digitaal.

Archiefbeheer

Naast een veilige en betrouwbare opslag van uw archief, worden uw archieven of dossiers ook geïndexeerd in onze online database, iView.
Met scanning on demand wordt uw opgevraagde dossier gescand en is deze via een beveiligde verbinding te downloaden. Jaarlijks kan uw archief opgeschoond worden. U ontvangt een vernietigingsvoorstel van ons met hierin de dossiers waarvan het bewaartermijn is verstreken.

Archiefvernietiging

Archieven die bij View worden opgeslagen, worden jaarlijks gecontroleerd op de bewaartermijnen. Als deze verstreken is ontvangt u een vernietigingsvoorstel en na uw goedkeuring zal View deze archieven definitief vernietigen.
Ook als u geen archieven of dossiers bij View heeft opgeslagen kunnen wij u helpen bij het vernietigen van uw archief op locatie.
 
 
Direct contact opnemen