Archiefbeheer en archiefopslag

En dan is het dossier afgehandeld en gaat een deel het archief in. Veelal eerst in kasten op de werkvloer en later in een kelder dan wel op zolder of extern. Naast de rijen stellingen vol met waardevolle dossiers, staat ook vaak de kerstboom, ‘oude’ bureaustoelen of andere zaken die eigenlijk niet in het archief thuis horen. Uiteraard is het archief afsluitbaar, maar wie heeft nu echt toegang en hoeveel sleutels zijn er in omloop? U wilt ook AVG proof zijn en daarom moet dit ook anders.

Daarom zoekt u een goede en betrouwbare oplossing voor uw papieren dossiers en wilt dit niet meer in eigen beheer doen. Dan bent u bij ons nu op de goede site, wij helpen u graag.  Als u hieronder het contactformulier invult, pakken wij het op.

Archiefopslag

View zorgt voor een veilige archiefopslag in ons archiefdepot voor al uw dossiers. Zo bespaart u tijd, geld en ruimte.
Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld 60 procent van bedrijfsarchieven niet meer wordt opgevraagd. Dit statisch archief wordt alleen opgeslagen om te voldoen aan regelgeving en wettelijk gestelde bewaartermijnen. De grootste kostenpost is het statisch archief; dossiers die weinig of niet meer worden opgevraagd.

Heeft u statische archieven die alleen maar ruimte in beslag nemen? Bij View worden u archieven en dossiers veilig bewaard. En heeft u toch nog een dossier nodig, dan wordt het gevraagde stuk binnen de afgesproken tijd bezorgd; fysiek of digitaal.

Archiefbeheer met iView, makkelijk maar veilig dossierbeheer

Naast een veilige en betrouwbare opslag van uw fysieke archief, zorgen wij ook voor een georganiseerde online database. Uw dossiers worden geïndexeerd in onze online database iView.
Met scanning on demand wordt uw opgevraagde dossier gescand en is deze via een beveiligde verbinding te downloaden. Jaarlijks kan uw archief opgeschoond worden. U ontvangt een vernietigingsvoorstel van ons met hierin de dossiers waarvan het bewaartermijn is verstreken.

Veilige en betrouwbare archiefopslag in het View archiefdepot

Bij View kunt u veilig, betrouwbaar en voordelig uw archieven opslaan. Het archiefdepot en de scanstraat van View zijn gevestigd in Nederland en voldoen aan de eisen van een archiefbewaarplaats. Daarnaast heeft View de hoogst haalbare veiligheidsnorm geïmplementeerd, ISO 27001.
Zowel het archiefdepot als de digitale infrastructuur van View is beveiligd met diverse systemen en worden 24 uur per dag bewaakt.

Archiefvernietiging

Archieven die bij View worden opgeslagen, worden jaarlijks gecontroleerd op de bewaartermijnen. Als deze verstreken is ontvangt u een vernietigingsvoorstel en na uw goedkeuring zal View deze archieven definitief vernietigen.