Archiefbeheer en Archiefopslag

Ruimte en tijd zijn twee begrippen waar iedereen wel wat meer van wil hebben. Dat geldt zeker als het gaat om het archief. View heeft daarvoor de ideale oplossing: archiefopslag en archiefbeheer.

Bewaar uw archief in het ISO 27001 gecertificeerde archiefdepot van View en wij zorgen voor een toegankelijk en up-to-date archief. Dit archief blijft voor u natuurlijk altijd beschikbaar. Het archiefdepot en de scanstraat van View zijn gevestigd in Nederland en voldoen aan de eisen van een archiefbewaarplaats. Daarnaast heeft View de hoogst haalbare veiligheidsnorm geïmplementeerd – ISO 27001 – om u de zekerheid te bieden van een veilig en betrouwbaar archiefopslag en archiefbeheer.

Uitgebreide dienstverlening

Uw archief laten beheren door View bestaat uit de volgende diensten:

Archiefopslag; het opslaan van uw archieven in ons beveiligde archiefdepot.
Archiefbeheer; View neemt u het beheer van uw archieven uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw archieven altijd goed en op tijd beschikbaar zijn.
Archiefvernietiging; opgeruimd staat netjes. Om uw archieven overzichtelijk te houden, kan View archieven vernietigen als ze weg mogen.

Archiefopslag

Heeft u statische archieven die alleen maar ruimte in beslag nemen? Bij View worden u archieven en dossiers veilig bewaard. En heeft u toch nog een dossier nodig, dan wordt het gevraagde stuk binnen de afgesproken tijd bezorgd; fysiek of digitaal.

Archiefbeheer

Naast een veilige en betrouwbare opslag van uw fysieke archief, zorgen wij ook voor een georganiseerde online database. Uw archieven of dossiers worden geïndexeerd in onze online database, iView.

Met scanning on demand wordt uw opgevraagde dossier gescand en is deze via een beveiligde verbinding te downloaden. Jaarlijks kan uw archief opgeschoond worden. U ontvangt een vernietigingsvoorstel van ons met hierin de dossiers waarvan het bewaartermijn is verstreken.

Archiefvernietiging

Archieven die bij View worden opgeslagen, worden jaarlijks gecontroleerd op de bewaartermijnen. Als deze verstreken is ontvangt u een vernietigingsvoorstel en na uw goedkeuring zal View deze archieven definitief vernietigen.

Uw archieven hoeven niet opgeslagen te liggen bij View om door ons vernietigd te kunnen worden. Wij verzorgen ook de vernietiging van archieven op locatie. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.