Archiefbeheer en archiefopslag

Twijfelt u tussen dossiers laten digitaliseren of uw archief extern laten opslaan? Vul het contactformulier in en laat u door ons adviseren. Heeft u meer dynamische dossiers en wilt u deze digitaal raadplegen? Dan is archiefbeheer voor uw organisatie een efficiënte oplossing. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Archiefopslag

Heeft u statische archieven die alleen maar ruimte in beslag nemen? Bij View worden u archieven en dossiers veilig bewaard, zo bespaart u tijd, geld en ruimte. Wilt u direct een gratis offerte? Bezoek dan de pagina archiefopslag. Heeft u toch nog een dossier nodig, dan wordt het gevraagde stuk binnen de afgesproken tijd bezorgd; fysiek of digitaal via onze applicatie iView. Is het archief omvangrijker geworden en u wilt het in een keer goed en degelijk oppakken, bezoek onze pagina archiefprojecten voor meer informatie.

Archiefbeheer met iView

Naast een veilige en betrouwbare opslag van uw papieren archief, zorgen wij ervoor dat uw dossiers geïndexeerd zijn in onze database iView. Wilt u meer informatie, bezoek dan de pagina iView archiefbeheer. Met scanning on demand wordt uw opgevraagde dossier gescand en is deze via een beveiligde verbinding te downloaden.

Veilig en betrouwbaar archiefopslag

Bij View kunt u veilig, betrouwbaar en voordelig uw archieven opslaan. Het archiefdepot en de scanstraat van View zijn gevestigd in Nederland en voldoen aan de eisen van een archiefbewaarplaats. Daarnaast heeft View de hoogst haalbare veiligheidsnorm geïmplementeerd, ISO 27001. Zowel het archiefdepot als de digitale infrastructuur van View is beveiligd met diverse systemen en worden 24 uur per dag bewaakt.

Archiefvernietiging en bewaartermijnen

Archieven die bij View zijn opgeslagen, worden jaarlijks door ons gecontroleerd op bewaartermijnen. Zo worden dossiers die vernietigd moeten worden, uit het archief gehaald en veilig en vertrouwelijk vernietigd. Hierdoor worden niet meer kosten gemaakt dan nodig.

Wilt u meer informatie? Laat een bericht achter op de contactpagina en wij pakken het op.