Archiefprojecten

Een organisatie kan te maken hebben met een groot archief, waardoor het van belang is om grip te houden op dit archief. De volgende archiefprojecten kunnen helpen bij het overzichtelijk houden/maken van uw archief:

  • Verhuizen van het archief:

Met een groot archief kunt u te maken krijgen met ruimtegebrek, waardoor het voordelig is om uw archief te verhuizen naar een externe organisatie zoals View. Het archiefdepot van View Document Management voldoet aan de eisen van een archiefbewaarplaats en daarnaast heeft View ISO 27001 om u zekerheid te bieden voor een betrouwbaar archiefopslag.

  • Verschillende archieven/dossiers samenvoegen tot een uniform archief:

Om uw archief overzichtelijk te houden is het verstandig om verschillende archieven of dossiers samen te voegen tot een uniform archief. View kan samen met u kijken naar een geschikte manier om uw archieven of dossiers samen te voegen.

  • Opschonen en/of achterstand in uw archief wegwerken:

Het is aan te raden om jaarlijks uw archief op te schonen, zodat u niet onnodig dossiers bewaart. Bewaartermijnen van dossiers kunnen verstreken zijn, wat betekent dat deze dossiers vernietigd kunnen worden. Door het opschonen van uw archief bespaart u ruimte én geld. Wij kunnen u helpen bij het vaststellen van de juiste bewaartermijnen voor u dossiers. Bekijk ook ons standaard bewaartermijnenoverzicht of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

  • Opnieuw opzetten en/of indexeren van het archief

Wanneer het archief is opgeschoond, kan dit opnieuw opgezet worden. Ook kan aan elk dossier/archiefdoos een indexkenmerken worden toegevoegd, zodat deze altijd weer terug te vinden is.

  • Schakel een professional in voor uw archiefprojecten

Dit zijn stuk voor stuk klussen die tijdrovend zijn. Naast veel tijd vragen deze, vaak voor u eenmalige archiefprojecten, ook kennis en ervaring.
View Document Management neemt bovengenoemde werkzaamheden graag uit handen. Zo bespaart u tijd en geld en kunt u zich richten op uw core business. Alle reden dus om de hulp in te schakelen van een archiefprofessional. View staat graag voor u klaar!