Archiveren is een vak, daar weten wij alles van

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer organisaties archivering uitbesteden om kosten te besparen (outsourcing). Logisch, als je bedenkt dat archiveren veel tijd en kennis vergt. De document management specialisten en archiefmedewerkers van View leveren consultancy en archiefdienstverlening op maat. View biedt advies bij het archiveren van uw documenten en dossiers. Eenmalige document management projecten vragen om specialistische kennis. De specialisten van View zijn hierin opgeleid. Wij kunnen samen met u kijken naar passende oplossingen voor uw eigen archief.

 

Wij hebben kennis en ervaring met:

  • Archiefplan en DSP: een plan van aanpak voor uw archief. Een archiefplan is een inventarisatie van alle aanwezige informatie- en archiefbestanden van de betrokken afdelingen, in relatie tot het werk dat op die afdelingen gedaan wordt. De definitie van een DSP uit de regelgeving luidt: een plan waarin de wijze is vastgelegd waarop de toegankelijkheid van archiefbescheiden is georganiseerd en de wijze waarop archiefbescheiden zijn ingedeeld en gerangschikt. Ofwel: hoe bewaren we de dossiers en wie kan waar bij?
  • Archiefprojecten: tijdelijk veel archiefwerk? View neemt u graag het werk uit handen. Wij kunnen uw archief bijvoorbeeld verhuizen, opschonen of opnieuw opzetten en indexeren.
  • Bewaartermijn bepalen: hoe lang moet ik mijn dossiers bewaren? View helpt u graag met het bepalen en achterhalen van de bewaartermijnen van uw dossiers.


Heeft u advies of hulp nodig bij het maken van een goed archiefplan? Of heeft u algemeen advies nodig? Onze document management specialisten helpen u hier graag bij. Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij samen naar een geschikte oplossing!