Archiefverhuizing

Heeft u geen ruimte (meer) voor uw archief of staat de kelder, zolder en kantoren vol met papieren dossiers?
Laat uw archiefverhuizing verzorgen door View en wij komen het archief bij u ophalen en nemen deze zorg uit uw handen.

Aanpak archiefverhuizing

Uw organisatie werkt al vrijwel papierloos. Maar toch is er nog een waardevol archief aanwezig in een archiefruimte, ergens in een hoek van een kelder of op zolder. Hier moet een oplossing voor komen. Hier kunnen wij van View u goed mee helpen. Wij hebben jarenlange ervaring, hoe groot of klein het archief ook is, om dit op te pakken en te verhuizen. Of het een huisarts of een ziekenhuis betreft, advocatenkantoor, multinational of pensioenfondsen, wij weten dit goed en efficiënt te organiseren. Wilt u vandaag nog een eerste oriënterende offerte?
Vul dan het contactformulier in.

Inventariseren van het archief

Samen met een archiefspecialist van View brengen we de volgende onderwerpen in kaart: waar staat wat, wie is verantwoordelijk, wie heeft toegang, wat zijn de bewaartermijnen? Ook onderzoeken we en hoe het archief is verdeeld in afdelingen en onderwerpen.
Kortom, samen met u maken we een blauwdruk van de huidige stand van zaken.

En daarna?

Hierna luisteren we graag naar uw wensen en de achtergronden hiervan. We nemen mee op welke manier de aanmaak van papieren dossiers is en de archieven die we aangetroffen hebben op verschillende locaties/afdelingen. Wat laten we op papier en wat gaan we digitaliseren is vervolgens de keuze. Als dit beeld duidelijk is, maken we een tijdpad, draaiboek en offerte met eventueel een fixed price om het een en ander te gaan realiseren.

Uw archiefverhuizing

…wordt ons archiefverhuizing. Samen met onze vakkennis, uw wensen en onze ervaring pakken we de verhuizing op om de beste oplossing tegen de beste prijs te realiseren. We hebben jarenlange ervaring met talloze organisaties en delen graag deze ervaring met u.

Ons advies: schakel een professional in voor uw archiefverhuizing

Archiefverhuizingen zijn tijdrovende ‘klussen’. U heeft er geen ervaring mee, wij wel. De tijdsinvestering kan een aanslag zijn op de organisatie, wat misschien zelfs ten koste gaat van uw core business. Dit soort grootschalige projecten kunnen wij achter de schermen verwerken, zodat de organisatie door kan draaien. Toch blijven de dossiers altijd voorhanden.

Nog wat tips en suggesties, kijk even op de pagina: Referenties & Branches. Wilt u het archief alvast opschonen, neem een kijkje bij bewaartermijnen voor een aantal tips. Voor een persoonlijk advies op maat, laat een berichtje achter en wij pakken het op.